menu

Verlovingsshoot Amber & Rob

Wat een sprookje! De Vingerhoedskruid stond in bloei, het bos had een zacht avondlichtje (filtered golden hour) en Amber&Rob straalde zoveel liefde en sprankelende rust uit. We waren nog maar vers uit de auto gestapt en we vielen al met onze neus in de boter; bossen doorweven met vingerhoedskruid. Daar doken we uiteraard vol overgave in, en wat bleek: Vingerhoedskruid stáát ze gewoon!

Het was heel leuk om Amber&Rob te leren kennen. We bleken samen een wandelend tuintje te zijn van lelietjes van dalen, madeliefjes en anjers (onze geboortebloemen, kende jij dat?), Amber en ik waren allebei volop aan het snuffelen en genieten van de geur van het bos, we kletsten over ons leven en het volgen van je intuïtie. Zo fijn! En al kletsend bezochten we alle hoekje van onze fotoshoot locatie; het Leesten.

Van het vingerhoedskruid-bos daalden we dieper de aarde in voor een cozy en geborgen sfeertje. Prachtig hoeveel kleuren en structuren het zand van de bossen heeft. Amber&Rob strooiden met verliefde blikken en knuffels en zwierden op de steile zandheuvel.

Op de lijn tussen heide en bos hangt altijd een spannend sfeertje, dit zochten we op voor een beetje moodyness in de foto’s. Al deden Amber&Rob er alles aan om elk sfeertje van moodyness te verdrijven met good vibes. Het allerlaatste avondlicht is te vinden op de heide, waar we automatisch naartoe werden getrokken toen de donkerte in de bossen viel. In deze tijd van het jaar geen paarse heide, maar wel heel veel tinten geel/oranje/groen.

Meer Lovestories

Contactformulier

Laat gerust een berichtje achter!

 

EMAIL VERZENDEN

Bedankt voor je berichtje! Ik heb hem in goede orde ontvangen, jullie zullen snel een berichtje van mij terug krijgen. :-)Oeps, het versturen van je mail is niet gelukt.
Stay in touch

Laatste instagram feed

Stay in touch