menu

Home Loveshoot Olaf & Anke

Homesessions zijn THE BEST. Het zijn die luie zondagen samen, vrij van verplichtingen, vol van liefde. Lekker bij elkaar op de bank kruipen, rommelen in huis, muziek luisteren, heel even eruit om wat lekkers te halen en snel weer het liefdesnestje in duiken. Het is de liefde vastgelegd in zijn puurste vorm, thuis en veilig. Vol kleine details en typischheden die jullie samen zo uniek maakt.

Bovenin een prachtig herenhuis in Nijmegen wonen Olaf & Anke, een leuk stel dat ik in een paar woorden het best kan omschrijven als energiek, speels, liefdevol en gek op alles wat fluffy en dier is. Ik werd met open armen ontvangen in hun gezellig ingerichte huis; een lichte woonkamer vol plantjes en gevonden natuurschatten, een keuken met duizend kruiden en een echt koffiebrouwers hoekje. Terwijl ik probeerde zoveel mogelijk onderdeel te worden van het interieur gingen Olaf en Anke lekker hun eigen huiselijke gangetje. Een wasje ophangen hier, een koffie'tje zetten daar. Dansen, ravotten, knuffelen en alle luie zondag chillmomenten daartussen. Geniet mee met de ultieme zondag momentjes van dit tè leuke stel!

Home Loveshoot Olaf & Anke

Homesessions zijn THE BEST. Het zijn die luie zondagen samen, vrij van verplichtingen, vol van liefde. Lekker bij elkaar op de bank kruipen, rommelen in huis, muziek luisteren, heel even eruit om wat lekkers te halen en snel weer het liefdesnestje in duiken. Het is de liefde vastgelegd in zijn puurste vorm, thuis en veilig. Vol kleine details en typischheden die jullie samen zo uniek maakt.

Bovenin een prachtig herenhuis in Nijmegen wonen Olaf & Anke, een leuk stel dat ik in een paar woorden het best kan omschrijven als energiek, speels, liefdevol en gek op alles wat fluffy en dier is. Ik werd met open armen ontvangen in hun gezellig ingerichte huis; een lichte woonkamer vol plantjes en gevonden natuurschatten, een keuken met duizend kruiden en een echt koffiebrouwers hoekje. Terwijl ik probeerde zoveel mogelijk onderdeel te worden van het interieur gingen Olaf en Anke lekker hun eigen huiselijke gangetje. Een wasje ophangen hier, een koffie'tje zetten daar. Dansen, ravotten, knuffelen en alle luie zondag chillmomenten daartussen. Geniet mee met de ultieme zondag momentjes van dit tè leuke stel!

Meer Lovestories

Contactformulier

Laat gerust een berichtje achter!

EMAIL VERZENDEN

Bedankt voor je berichtje! Ik heb hem in goede orde ontvangen, jullie zullen snel een berichtje van mij terug krijgen. :-)Oeps, het versturen van je mail is niet gelukt.
Stay in touch
Stay in touch