Verloving Mariska&Guido

Hee Mariska en Guido,

Wat een gezellige shoot hebben we gehad! Hihi, ik heb jullie wel van hot naar her gesleept hè, dat is ook wel te zien aan de hoeveelheid foto’s! 😉

Geniet met z’n tweetjes nog even na van 1000 momentjes vol liefde en fun, het straat er zo mooi vanaf. Aan jullie de (pittige) eer nu om de mooiste 10 eruit te kiezen! Meer kan ook tegen een meerprijs van 3 euro per extra foto.

Uitkiezen gaat als volgt:

De eerste stap is inloggen zodat je klaar bent voor de start. Onderin elke foto is een hartje zichtbaar als je er met de muis overheen gaat. Door deze aan te klikken sorteer je de foto’s die je het allermooist vindt. Als je eruit bent kun je rechtsboven de keuze doorgeven met –> Bestel—> Bestel onze gekozen foto’s.

De foto’s die jullie uitkiezen krijgen de laatste finishing touch qua bewerking (bv opvallende oneffenheden/rode plekjes corrigeren, lichter/donkerder maken of storende elementen in de achtergrond weghalen) en dan stuur ik de foto’s per email (wetransfer) in twee mappen naar jullie op; een map met kleine foto’s voor op internet en een map met hoge resolutie foto’s voor afdrukken.

Succes, ik ben benieuwd naar de keuze!

menu