Robbie & Siem & Lenne

Suzanne, gefeliciteerd!!

Speciaal voor jouw verjaardagscadeautje zijn we de bossen rondom paleis het Loo ingetrokken om wat fijne foto’s te maken van jullie prachtige gezinnetje.

Robbie heeft al 3 foto’s uitgekozen voor in het prachtige antieke lijstje, Jullie mogen er samen nog 10 uitkiezen die ik digitaal opstuur.

Uitkiezen gaat als volgt:

De eerste stap is inloggen zodat je klaar bent voor de start. Onderin elke foto is een hartje zichtbaar als je er met de muis overheen gaat. Door deze aan te klikken sorteer je de foto’s die je het allermooist vindt. Als je eruit bent kun je rechtsboven de keuze doorgeven met –> Bestel—> Bestel onze gekozen foto’s.

De foto’s die je uitkiest kunnen iets verschillen van de foto’s op deze pagina omdat ik ze allemaal nog even langs ga voor eventuele perfecties (in bv contrast, opvallende rommeligeheden op de voor of achtergrond, kleur..) De final foto’s stuur ik per email (wetransfer) in twee mappen naar je op; een map met kleine foto’s voor op internet en een map met hoge resolutie foto’s voor afdrukken.

Succes, ik ben benieuwd naar de keuze!

Liefs,

Deborah

menu