Liefde Rosanna&Bastiaan

Lieve Roos&Bas,

Wauw, ik heb zo genoten van onze shoot! Geniet met z’n tweetjes nog even na van 1000 momentjes vol liefde en fun, het straat er zo mooi vanaf.
Aan jullie de eer nu om de mooiste 20 eruit te kiezen! Meer kan ook tegen een meerprijs van 3 euro per extra foto. Ik kon gewoon niet wachten om ze jullie te sturen dus voor nu alles alleen in kleur. Die vul ik op een later moment nog aan met wat zwart-wit varianten!

Uitkiezen gaat als volgt:

De eerste stap is inloggen zodat je klaar bent voor de start. Onderin elke foto is een hartje zichtbaar als je er met de muis overheen gaat. Door deze aan te klikken sorteer je de foto’s die je het allermooist vindt. Als je eruit bent kun je rechtsboven de keuze doorgeven met –> Bestel—> Bestel onze gekozen foto’s.

De foto’s die jullie uitkiezen krijgen de laatste finishing touch qua bewerking (bv perspectief vervormingen eruit halen, ruis of oneffenheden corrigeren) en dan stuur ik de foto’s per email (wetransfer) in twee mappen naar jullie op; een map met kleine foto’s voor op internet en een map met hoge resolutie foto’s voor afdrukken.

Succes, ik ben benieuwd naar de keuze!

Meer Lovestories

menu