Verloving Irene & Thom

Hee Irene en Thom,

Wat een gezellige shoot hebben we gehad! De laatste voorlopig,ik heb besloten om verder alle shoots voor de aankomende tijd te verplaatsen. Dus nog even extra genieten van de nabewerking van jullie foto’s! 😀

Aan jullie de (pittige) eer nu om de mooiste 12 eruit te kiezen! Meer kan ook tegen een meerprijs van 5 euro per extra foto.

Uitkiezen gaat als volgt:

De eerste stap is inloggen zodat je klaar bent voor de start. Onderin elke foto is een hartje zichtbaar als je er met de muis overheen gaat. Door deze aan te klikken sorteer je de foto’s die je het allermooist vindt. Als je eruit bent kun je rechtsboven de keuze doorgeven met –> Bestel—> Bestel onze gekozen foto’s.

De foto’s die jullie uitkiezen krijgen de laatste finishing touch qua bewerking (bv opvallende oneffenheden/rode plekjes corrigeren, lichter/donkerder maken, kleuren aanscherpen) en dan stuur ik de foto’s per email (wetransfer) in twee mappen naar jullie op; een map met kleine foto’s voor op internet en een map met hoge resolutie foto’s voor afdrukken.

Succes, ik ben benieuwd naar de keuze!

menu